Magneten

Magneten worden voor vele toepassingen gebruikt. Denk onder andere aan de sluiting van een presentatiekoffer of boek. Een magneet houdt namelijk beide zijdes bij elkaar en heeft daarbij een nette afwerking.  

Magneten zijn ook uitstekend te gebruiken als sluiting van collectiemappen of luxe kartonnen verpakkingen in combinatie met ijzerhoudend materiaal. Beide materialen verwerkt u bijvoorbeeld in het karton van de juiste dikte, door uitsparingen te maken ter grootte van de magneet en / of de ijzerhoudende tegenzijde. Door het karton daarna te bekleden met papier, linnen of ander materiaal ontstaat een voor het oog onzichtbare sluiting.

Ronde magneten niet zelfklevend
Deze uitvoering van de ronde magneet bij Stijger Halenbeek is in drie afmetingen leverbaar:

  • ca. 6 mm
  • ca. 9,6 mm 
  • ca. 15 mm 

Deze magneten hebben allemaal een dikte van ca 2 mm. 

Magneten niet zelfklevend

Ronde magneet zelfklevend
De zelfklevende magneet is er in een standaard afmeting van ca. 9,6 mm in doorsnee en ca. 0,7 mm dik. Deze magneet is paarsgewijs uitstekend te gebruiken als sluiting voor brochures of collectiemappen.

Magneten zelfklevend

Magneetfolie zelfklevend
Naast een standaard magneet (zoals hierboven vernoemd) hebben we ook zelfklevend magneetfolie te verkrijgen. Deze worden geleverd op vellen van 50 x 61,5 cm. Magneetfolie is te gebruiken voor het plaatsen van reclameborden of waarschuwingsborden op een ijzerhoudende ondergrond.

Magneetfolie zelfklevend

Wilt u meer weten over de verschillende magneten in ons assortiment? Neem dan contact op met ons deskundig verkoop team.

NAAR WEBSHOP
top