Tape

Dubbelzijdig klevend Tissuetape

We hebben verschillende tapes in ons assortiment. Waaronder dubbelzijdige tissuetape / papieren tapes. Deze bestaan uit een dunne ongeweven of papieren drager met een kleeflaag aan beide zijden. Eén zijde van de tape wordt beschermd door een papieren schutlaag met siliconen. De tape is multifunctioneel en met de hand scheurbaar.
Tissuetape is sterk klevend en permanent.

Dubbelzijdig tissuetape is verkrijgbaar op rol van 50 meter.
Tissuetape is verkrijgbaar in rolbreedte van 6, 9 of 15 mm.

Tape tissue

Dubbelzijdig klevend Transfertape

Transfertape is een dubbelzijdige tape. Deze tape bestaat uit een lijmlaag zonder een drager, maar met een schutlaag. Transfertape is alleen te verwerken met de daarbij behorende tapedispencer. De schutlaag blijft bij het afrollen in de dispencer achter.

Transfertape is verkrijgbaar op rol van 33 meter.
Deze tape is verkrijgbaar in rolbreedtes van 6, 9 en 12 mm en is beschikbaar met permanente of non-permanente kleefkracht.

Tape transfer

Tapedispenser

De tapedispenser is voor het verwerken van transfertape.
Deze is eenvoudig in gebruik, om dubbelzijdig transfertape te verwerken.
Het schutblad van het transfertape wordt in de dispenser weer automatisch opgerold.

Tape dispencer

Dubbelzijdig klevend Foamtape

Foamtape is witte, dubbelzijdig klevende schuimtape die gebruikt wordt voor diverse toepassingen, zoals het aanbrengen van materialen die u wilt bevestigen met een kleine ruimte ertussen.

De foamdikte is 0,8mm.
Foamtape heeft een sterke en permanente kleefkracht.
Foamtape is verkrijgbaar op rol van 66 meter met een rolbreedte van 25mm.

Tape foamtape

Dubbelzijdig klevend Clichétape

Clichétape is dubbelzijdig klevende tape voor het tijdelijk bevestigen van een cliché aan de preeg- of persverguldmachine. De kleefkracht wordt geactiveerd door het verwarmen van de cliché-bevestigingsplaat van de machine. Zodra deze weer afkoelt kan het cliché weer worden verwijderd.

Clichétape is een kleefstoffilm zonder drager van synthetisch rubber-hars van 0,05 mm dikte. De rolafmeting van het clichétape is 50 meter x 2,54 cm.

Tape clichetape

Heeft u vragen over de verschillende soorten tapes die wij in ons assortiment hebben? Tissuetape, foamtape of transfertape vragen? Neem contact op met ons deskundig team en zij adviseren u graag over de mogelijke oplossingen.

NAAR WEBSHOP
top